Om oss och våra kunder

Om oss - // Hittabrf.se Vi är ett konsult- och informationsbolag som sedan 2006 hjälper såväl mindre lokala leverantörer till nationella bolag med kartläggning/marknadsundersökningar, adresser och fastighetsinformation till Sveriges samtliga fastigheter och fastighetsägare. Vi vågar lova att med vår hjälp kommer ni att få nya kunder.

Vi har stor kunskap och lång erfarenhet av fastighetsbranschen och inte minst bostadsrätt och bostadsrättsföreningar. Vi har över 30 års samlad erfarenhet av att bo i bostadsrätt, sitta med i bostadsrättsföreningars styrelser och lång erfarenhet av förvaltning av bostadsrättsföreningar.

Vi står bakom mycket statistikuppgifter till bland annat Länsstyrelsen i Stockholm, Malmö stad, Fastighetstidningen, Bostadsrättstidningen Bobättre, Metro, Dagens Nyheter, Sydsvenska Dagbladet med flera.

Några av våra kunder

Vi arbetar idag med företag inom fastighetsförvaltning, byggbolag, ekonomiskförvaltning, media/tidningar, ombildningskonsulter, bredbandsleverantörer, stambyte/VVS, banker/försäkringsbolag, mäklare, kommuner och Landsting med flera.

Några av våra kunder är: Anticimex, ThyssenKrupp Elevator Sverige AB, SCB, SBAB, Proline, SEB, Com Hem AB, Podab AB, NCC, HSB, Villaägarna, SDR, Svenska Lumon AB, IL Recycling Service AB, Svenska Skydd AB, Göteborgs kommun med flera.

Kundreferenser

Spolarna och Repipe Sverige AB har under de senaste 7-8 åren haft ett nära samarbete med Hitta Brf. Vi har haft och har hjälp med uppringande verksamhet mot våra målgruppen där vi får levererat leads och kartläggning enligt våra krav och önskemål. Vi använder Hitta Brf vid våra utskick i samtliga våra områden vi är verksamma i.

Hitta Brf har från Dag 1 varit fantastiskt måna om förstå hur vi tänker på våra företag och visat på en stor vilja att lära sig förstå vår verksamhet för att utifrån detta kunna leverera det vi vill ha. Det har de gjort med bravur och våra veckolistor vi får på fredagarna är alltid lika spännande att öppna för våra säljare.

Hitta Brf har varit en trogen och lojal partner och en del i att hjälpa oss bygga vårt varumärke och har del i vår framgång och tillväxt från 10 anställda till över 150 anställda i dagsläget. Inget önskemål eller krav har varit för litet eller jobbigt utan alltid bemöts med ett glatt:
- Det fixar vi Johan, säg bara till när, så gör vi det du vill!

Jag vill avslutningsvis särskilt lyfta fram Ann-Jeanette och Veronicas drivkraft, energi, engagemang, smittande skatt och framförallt tålamod under alla dessa år.


Spolarna
Johan Andersson, Repipe Sverige AB och Skånska Högtrycksspolarna AB
spolarna.com


FastighetsMässan är mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter. Vi är tacksamma för möjligheten att hitta relevanta besökare till mässan, genom hittabrf.se

easyFairs
Victoria Ahlberg, Projektledare för easyFairs Fastighetsmässor i Stockholm, Göteborg och Malmö
www.fastighetsmassansthlm.se


Vi har använt oss av hitta.brf sedan flera år tillbaka vid det här laget. Tidigare hade vi problem med alltför stora mängder returer när vi gjorde våra utskick. Med hitta.brf har vi väldigt få returer. Kvaliteten på deras leveranser är hög. Det märks att de verkligen jobbar med sina uppgifter, t o m telefonuppgifterna är av god kvalitet. De förstår precis vad man menar då man har kontakt med dem. Dessutom är de flexibla och håller alltid vad de lovar vad gäller leveranstid. Att personalen dessutom är trevlig är ytterligare ett plus.

Bostadsrätterna
Thomas Lagerqvist, Bostadsrätterna
www.bostadsratterna.se


Lätt att söka bra info som vi använder dagligen för att nå våra kunder då vi saknar kontaktuppgifter. Med andra ord så är jag MYCKET NÖJD.

Fortum
Annette Ekwall, Fortum
www.fortum.com


Att använda hittabrf som leverantör har hjälpt oss otroligt mycket när vi vill veta vem vi ska prata med, för att få rätt på t ex nya portkoder eller andra öppningsanordningar, eftersom vi levererar reklam och samhällsinformation till hushållen. Vi har jobbat med hittabrf i många år och att kunna söka rätt brf på boendeadresser är helt suveränt, och då är hittabrf den ende leverantören vi känner till som har ett web-baserat verktyg.

SDR
Carina Wallin, Regionledare SDR Svensk Direktreklam
www.sdr.se

 

Vi är återförsäljare och partners till
Lantmäteriet Bolagsverket easyFairs