Kampanj januari 2021 - Hittabrf.se

Vi hjälper er att hitta alla Brf:er, fastighetsägare och fastighetsbolag

NYHET - Delägarförteckning till Samfälligheter
Hos oss kan ni beställa fastighetsägareförteckning / delägarförteckning till samfälligheter och vägföreningar så att ni har aktuell informaton vid upprättande av debiteringslängd.
Delägarförteckning till Samfälligheter

Västra Hamnen - // Hittabrf.se Vi hjälper er att hitta och nå alla Brf:er, fastighetsägare och fastighetsbolag. Vi har stor kunskap och lång erfarenhet av fastighetsbranschen och inte minst bostadsrätt och bostadsrättsföreningar.

Som partner och återförsäljare till Sveriges tre ledande databaser ser vi till ta fram rätt målgrupper och skräddarsy den information ni behöver.

Vi vågar lova att med vår hjälp kommer ni att få nya kunder. Hur vill ni nå dem?

Adressregister och fastighetsinformation

Adressregister och fastighetsinformation

Vi hjälper dig med dina urval för att nå precis rätt! Det kan vara fastigheter av en viss storlek eller ålder, ägare enligt särskilt urval. Vi hjälper dig att nå alla fastighetsbolag och fastighetsägare.

Bostadsrättsföreningar  |  Samfälligheter och vägföreningar  |  Villor och fritidshus

Marknadsundersökningar

Marknadsundersökningar

Via direktkontakt får du snabbt information och kunskap om kundens behov. Vår personal har lång erfarenhet av marknadsundersökningar, kundkontakter och kundbokningar.

Marknadsundersökningar

Uppdatering av kundregister

Uppdatering av kundregister

Låt oss hjälpa dig med ditt kundregister. Vi hjälper dig att uppdatera och rätta felaktiga uppgifter som adresser, telefonnummer, dubbletter och konkurser.

Uppdatering av kundregister

Kartläggning, analyser och statistik

Kartläggning, analyser och statistik

Vi är vana att hantera och analysera stora mängder information och vi hjälper dig med bland annat kartläggning av målgrupper, data, analyser och statistik.

Kartläggning, analyser och statistikKontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta oss

Ring oss gärna på 040-694 19 19 eller skicka ett mail till info@hittabrf.se för mer information. Du kan även använda vårt webbformulär för att skicka in en förfrågan direkt till oss.

 

Vi är återförsäljare och partners till
Lantmäteriet Bostadsrättstidningen Bo Bättre easyFairs