Trevlig sommar - Hittabrf.se

Via marknadsundersökningar hjälper vi dig hitta rätt kunder

Marknadsundersökning - // Hittabrf.se Många ser inte telefonen som det verktyg vi gör. För oss är det bland det bästa och kostnadseffektiva sättet att fånga långsiktiga och bra kundrelationer. Via direktkontakt får du snabbt information och kunskap om kundens behov. Vår personal har lång erfarenhet av marknadsundersökningar, kundkontakter och kundbokningar.

Vi har idag kunder inom olika typer branscher och verksamheter. Genom åren har vi fått en djup och bred kunskap om hur man på bästa sätt hanterat en kund i telefon och på så sätt bygger förtroende. Då vi under många år arbetat med fastighetsinformation har vi dessutom möjlighet att med erfarenhet och intern databas ta fram rätt kundunderlag, all kunskap finns alltså inom samma företag vilket många inom telemarketingbranschen inte besitter.

Vi paketerar alltså både själva underlaget, hjälper er med utskicket om ni så önskar och återkopplingen via telefon. På detta sätt ger ni oss chansen att utföra det jobb vi brinner för nämligen att leverera så bra kundunderlag till er som är möjligt.

Vi hjälper dig även med Kartläggning, analyser och statistik

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss Ring oss gärna på 040-694 19 19 eller skicka ett mail till info@hittabrf.se för mer information. Du kan även använda vårt webbformulär för att skicka in en förfrågan direkt till oss.

 

Vi är återförsäljare och partners till
Lantmäteriet Bolagsverket easyFairs