Trevlig sommar - Hittabrf.se

Ombildade bostadsrättsföreningar

Fasader i Stockholm - // Hittabrf.se Att ombilda hyresfastigheter till bostadsrättsföreningar tog fart kring år 2000 och sedan dess har lite fler än 7 200 bostadsrättsföreningar tillkommit genom ombildning främst i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö.

Ombildningar har skett sedan 1910 men sent 1990-tal började allt fler mindre privata fastighetsägare samt stora fastighetsbolag som t.ex. Wihlborgs avyttra sina hyresfastigheter till de boende.

Nå alla nya Brf:er!
Vi bevakar nyregistreringar, ombildningar och och nytillkomna aktiva bostadsrättföreningar.
Bevakning av bostadsrättföreningar »  |  Skicka förfrågan »


Statistik antal ombildningar

Behöver du fördjupad data eller statistik om ombildningar så hjälper vi självklart till med detta. Vi har data och statistik på landets samtliga ombildningar med bland annat ombildningsår, antal lägenheter, BOA, LOA, förvärvspriser m.m.

Vi står t.ex. bakom Stockholm University - Dept. of Economics forskningsprojekt om ombildningar i Sverige med konsultation, data och statistik.Ombildade Brf:er

Nedan följer ett axplock av de bostadsrättsföreningar som är ombildade. I vår webbtjänst Brf Info hittar du alla ombildade föreningar.

Brf namn Ort Byggår Lägenheter
Brf Opalen 4 stockholm    
Brf Assargården uppsala
Brf Spinnhuset göteborg
Brf Sylvester 7 göteborg
Brf Arkivet göteborg


Kontakta oss för mer information

Kontakta oss Ring oss gärna på 040-694 19 19 eller skicka ett mail till info@hittabrf.se för mer information. Du kan även använda vårt webbformulär för att skicka in en förfrågan direkt till oss.

 

Vi är återförsäljare och partners till
Lantmäteriet Bolagsverket easyFairs