Kampanj sommaren 2024 - Hittabrf.se

Vi hjälper er med med analyser, kartläggningar och framtagning av statistik för fastighetsbranchen.

Bakgård Västra Hamnen i Malmö - // Hittabrf.se Vi står bakom mycket statistikuppgifter till bland annat dagstidningar, facktidningar, byggbolag, Handelshögskolor, kommuner och länsstyrelser, fastighetsbolag och förvaltningsbolag. Vi är vana att hantera och analysera stora mängder information och med vår gedigna erfarenhet och speciella Know-How om fastighetsbranschen hjälper vi er med analyser, kartläggningar och framtagning av statistik.

Kartläggning av målgrupper - Med en kartläggning av era målgrupper få ni ett utmärkt underlag att arbeta vidare med oavsett om det gäller strategiska beslut eller er marknadsföring.

Analys och tvätt av register - Vi hjälper er med att rätta befintligt kundregister från dubbletter, avregistreringar, förändringar av adresser, namnförändringar och mycket mer.

Statistik och data - Vi tar fram det ni behöver veta inom allt som berör fastigheter och klär på med data.

Några exempel på utförda uppdrag

Stockholm University - Dept. of Economics - Konsultation, data och statistik till Sveriges största ekonomiska forskningsprojekt om ombildningar i Sverige.


Alla fastighetsbolag - För marknadschefen på ett av Sveriges ledande bolag inom energibesparing tog vi fram ett detaljerat underlag om antal fastighetsbolag inom bostäder, bostadsföretag, allmännyttiga bostadsföretag fördelat per län. Underlaget omfattade även detaljerad information om datakällor och vilka unika nyckeltal som finns att tillgå för vidare marknadsföring.


Alla Brf:er i Stockholm - Åt ett av Sveriges största förvaltningsbolag tog vi fram ett omfattande underlag som innefattade bland annat detaljerad kartläggning av företagets upptagningsområde fördelat per kommun, flertal beräkningar av marknadens storlek och utveckling de senaste tio åren.


Sydsvenska Dagbladet - uppgifter och statistik till Sydsvenskans artikel om bostadsrättsombildningarna i Malmö kommun.
Över 800 hyresrätter ombildades i fjor


Fastighestidningen - uppgifter och statistik till en artikel i Fastighestidningens (nr 2 Mars 2011) om bostadsrättsombildningarna i Stockholm.
Fastighetstidningen.se


Länsstyrelsen i Stockholm - framtagning av statistikuppgifter om ombildningar till utredningen Bostadsmarknaden i Stockholms län 2011.
Ladda hem dokument (PDF)

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss Ring oss gärna på 040-694 19 19 eller skicka ett mail till info@hittabrf.se för mer information. Du kan även använda vårt webbformulär för att skicka in en förfrågan direkt till oss.

 

Vi är återförsäljare och partners till
Lantmäteriet Bolagsverket easyFairs