Trevlig sommar - Hittabrf.se

Adresser till Brf:er och boende i bostadsrätt

Bostadsrättsföreningar Östermalm i Stockholm - // Hittabrf.se Vi hjälper dig med adresser till Brf:er och boende i bostadsrätt. Vi har en stor kännedom om bostadsrättsföreningar och med vår stora datamängd, som vi har byggt upp genom gedigen erfarenhet och speciell Know-How, ser vi till att ta fram rätt Brf:er.
Vår Brf-databas förses löpande med ny och uppdaterad information från Bolagsverket, löpande kompletteringar från flera olika källor samt direktkontakt med bostadsrättsföreningarna.

Vi hjälper er ta fram fastighetsinformation och kontaktuppgifter till Sveriges samtliga Brf:er helt efter era behov:

 • Bostadsrättsföreningens grundinformation, namn, adressuppgifter m.m.
 • Styrelsemedlem med namn och adressuppgifter, telefon m.m.
 • Byggår, värdeår, boarea, lokalarea, tomtarea
 • Typkoder, taxeringsvärde
 • Adressplatser, koordinat, kartor
 • Boende i bostadsrättsföreningar
Vad behöver du/ni hjälp med? Ring oss på   040-694 19 19   eller skicka en förfrågan »

 • ”Att använda hittabrf som adressleverantör är det smartaste draget vi som mässarrangörer gjort, genom dem har vi lyckats attrahera mer bostadsrättsföreningar än någonsin till våra Fastighetsmässor. Jag är otroligt nöjd med kvalitén och med samarbetet och kommer alltid att använda dem för att nå denna målgrupp hädanefter!”


  Sara Arnesson, Projektledare easyFairs
  easyFairs

 

Nå rätt Brf

Vi kan selektera fram eller utesluta bostadsrättsföreningar efter ett flertal parametrar och även ta fram bostadsrättsföreningar baserat på vilken typ av fastighetsinnehav som föreningen äger.

Geografi Status Fastighet
Län
Kommun
Ort
Stadsdel/Område
Postnummer
Gatuadress
Aktiva/inaktiva
Bf/Brf
Registreringsdatum
Nyproduktion/Ombildning
Konkurs/Fusion/Likvidation
Byggår
Antal lägenheter och lokaler
Småhus/Hyreshus
Garage/p-plats
Hiss och Uppvärmning Balkong/Antal våningar


Hur många Brf:er finns det?

Antal Brf:er Läs gärna mer om bostadsrättsföreningar under Fakta om bostadsrättsföreningar där du hittar information om registrerade Brf:er, aktiva Brf:er, ombildningar, lägenheter, byggår och mycket där till.

Antal Brf:er per län och kommun

Vad kostar adresser/fastighetsinformation?

Priser och antal För oss är varje kund unik med olika behov och ändamål varför vi alltid skäddarsyr urval och i detalj tittar på vilken typ av information som behövs. Kontakta oss gärna eller använd vår förfrågan för rätt antal och pris.


Leverans och format

Leverans och format

Som standard levereras data i formatet Microsoft Excel och önskas annat format eller tryck till etikett så ombesörjer vi även detta. Vi hjälper er även med att bearbeta och anpassa data till era CRM-system.


Kontakta oss för mer information

Kontakta oss Ring oss gärna på 040-694 19 19 eller skicka ett mail till info@hittabrf.se för mer information. Du kan även använda vårt webbformulär för att skicka in en förfrågan direkt till oss.

 

Vi är återförsäljare och partners till
Lantmäteriet Bolagsverket easyFairs